Предмет: Стан бр. 886

Локација:

Скопје, Населено место:

Дебар Маало

Адреса:

спроти Универзална

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

(нема внесено)

Изнајмување:

Се изнајмува:

Да, на период од мин. 12 месеци

Месечна цена:

350 Евра

Детали:

Вкупна површина:

63 м2

Тип:

Двособен

Тераса:

Да, со површина од м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

5 кат/а

Кат:

4

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

(нема внесено)

Додатни карактеристики:

Нема

Други карактеристики:

Станот се наоѓа на атрактивна локација во непосредна близина на Универзална Сала и Градежен факултет. Станот располага со комотен дневен престој со кујна и трпезарија и излез на тераса со отворен поглед кон Водно,посебна спална соба и бања. Станот се изнајмува целосно наместен и со можност за паркинг простор.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот