Предмет: Стан бр. 852

Локација:

Скопје, Населено место:

Дебар Маало

Адреса:

спроти Рамстор

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

(нема внесено)

Детали:

Вкупна површина:

59 м2

Тип:

Двособен

Тераса:

Не

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

5 кат/а

Кат:

2

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Празен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Станот се наоѓа на атрактивна локација во Центар - спроти Рамстор во блок на Градски Ѕид. Располага со дневен престој, посебна кујна, посебна спална соба и бања. Станот е целосно реновиран и се изнајмува празен за престој или за канцелариско работење.

Како деловен простор:

Да

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот