Предмет: Стан бр. 844

Локација:

Скопје, Населено место:

Дебар Маало

Адреса:

во близина на Мин. за култура

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

(нема внесено)

Изнајмување:

Се изнајмува:

Да, на период од мин. 12 месеци

Месечна цена:

500 Евра

Детали:

Вкупна површина:

76 м2

Тип:

Трособен

Тераса:

Да, со површина од м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

5 кат/а

Кат:

3

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Станот се наоѓа на атрактивна локација во Дебар Маало во непосредна близина на Министерство за култура. Располага со комотен дневен престој со излез на голема тераса со одличен поглед, целосно опремена кујна и трпезарија, две спални соби и две бањи. Станот е во новоградба,се изнајмува целосно наместен со нов и ексклузивен мебел и располага со сопствено парно, клима уред и оптички интернет.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот