Предмет: Стан бр. 699

Локација:

Скопје, Населено место:

(нема внесено)

Адреса:

Ул. Хелсинки

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

(нема внесено)

Детали:

Вкупна површина:

53 м2

Тип:

Трособен

Тераса:

Да, со површина од м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

3 кат/а

Кат:

2

Лифт:

Не

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Станот располага со дневен престој, кујна и трпезарија, две спални соби, бања со туш кабина и машина за перење и балкон. Се наоѓа на одлична локација во понова градба од само неколку станови. Станот се изнајмува целосно наместен со сопствено парно, клима уред, интернет и е слободен од 01.06.2016 год.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот