Предмет: Стан бр. 639

Локација:

Скопје, Населено место:

Карпош 1

Адреса:

спроти Золошка

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

(нема внесено)

Детали:

Вкупна површина:

39 м2

Тип:

Двособен

Тераса:

Да, со површина од м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

6 кат/а

Кат:

5

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Станот располага со дневен престој, посебна спална соба, кујна комплетно опремена, бања со туш кабина и мал ходник со плакар. Станот располага со централно парно и се наоѓа во понова градба со лифт и на одлична локација во непосредна близина на Градскиот парк.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот