Предмет: Стан бр. 448

Локација:

Скопје, Населено место:

Центар

Адреса:

кај Универзална

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

(нема внесено)

Изнајмување:

Се изнајмува:

Да, на период од мин. 12 месеци

Месечна цена:

250 Евра

Детали:

Вкупна површина:

56 м2

Тип:

Трособен

Тераса:

Да, со површина од 2 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

5 кат/а

Кат:

2

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Станот располага со дневен престој, кујна, трпезарија, две спални соби,бања и балкон.Станот се изнајмува наместен, се наоѓа во понова градба на одлична локација и може да се користи и како деловен-канцелариски простор.

Како деловен простор:

Да

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот