Предмет: Стан бр. 1056

Локација:

Скопје, Населено место:

Козле

Адреса:

Козле

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

(нема внесено)

Изнајмување:

Се изнајмува:

Да, на период од мин. 12 месеци

Месечна цена:

300 Евра

Детали:

Вкупна површина:

67 м2

Тип:

Трособен

Тераса:

Да, со површина од м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

2 кат/а

Кат:

1

Лифт:

Не

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Станот се наоѓа на атрактивна локација во Козле во непосредна близина на Веро 2. Станот располага со функционален распоред на просторот организиран со голем дневен престој, посебна кујна целосно опремна и одделена со шанк, две комотни спални соби и бања. Станот располага со централно парно греење, клима уред, ТВ и се изнајмува за подолг престој.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот