Предмет: Стан бр. 1055

Локација:

Скопје, Населено место:

Дебар Маало

Адреса:

Дебар Маало

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

(нема внесено)

Изнајмување:

Се изнајмува:

Да, на период од мин. 12 месеци

Месечна цена:

600 Евра

Детали:

Вкупна површина:

55 м2

Тип:

Трособен

Тераса:

Да, со површина од 4 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

4 кат/а

Кат:

4

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Се изнајмува ексклузивно наместен стан на одлична локација во Д. Маало во непосредна близина на Кино Карпош и Универзална Сала. Станот е во нова зграда,се изнајмува целосно и луксузно наместен и за подолг престој од минимум 1-2 години. Располага со сопствено парно греење,клима уред и подземен паркинг простор - вкл. во цената.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот