Предмет: Стан бр. 1054

Локација:

Скопје, Населено место:

К.Вода

Адреса:

во близина на општината

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

8500 Денари

Изнајмување:

Се изнајмува:

Да, на период од мин. 12 месеци

Месечна цена:

8500 Денари

Детали:

Вкупна површина:

38 м2

Тип:

Двособен

Тераса:

Да, со површина од 5 м2

Подрум:

Да, со површина од 4 м2

Зграда/Катница:

8 кат/а

Кат:

6

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Нема

Други карактеристики:

Се изнајмува стан на одлична локација во К. Вода во непосредна близина на општината, повеќе маркети, основно училиште,банки итн. Станот располага со одличен распоред на просториите дефиниран како двособен стан со комотен дневен престој, кујна со трпезарија, посебна спална соба и бања. Станот е целосно реновиран во 2013 год. и е опремен со нов мебел. Се изнајмува на подолг период.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот