Предмет: Стан бр. 1053

Локација:

Скопје, Населено место:

Тафталиџе 1

Адреса:

поранешна Алумина

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

260 Евра

Изнајмување:

Се изнајмува:

Да, на период од мин. 12 месеци

Месечна цена:

260 Евра

Детали:

Вкупна површина:

57 м2

Тип:

Двособен

Тераса:

Да, со површина од 5 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

(нема внесено)

Кат:

5

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Станот се наоѓа во нова зграда и со ориентација кон југ со убав и отворен поглед.Досега не е вселуван и опремен е со потполно нова опрема (кујна, спална, гарнитура и други елементи од домаќинството). Станот е со централно парно греење и со поставен инвертер клима уред.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот