Предмет: Стан бр. 1052

Локација:

Скопје, Населено место:

Аеродром

Адреса:

ул. Владимир Комаров

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

200 Евра

Изнајмување:

Се изнајмува:

Да, на период од мин. 12 месеци

Месечна цена:

200 Евра

Детали:

Вкупна површина:

56 м2

Тип:

Двособен

Тераса:

Да, со површина од м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

(нема внесено)

Кат:

2

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Празен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Станот е нов, досега невселуван и се наоѓа на одлична локација во Аеродром во непосредна близина на Тинекс, Палма и кејот на Вардар. Располага со дневен престој, кујна со простор за трпезарија, посебна спална соба, бања и балкон. Станот се изнајмува празен со централно парно греење и клима уред. Освен за престој погоден е и за канцелариски - деловен простор.

Како деловен простор:

Да

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот