Предмет: Стан бр. 1051

Локација:

Скопје, Населено место:

(нема внесено)

Адреса:

кај МВР

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

400 Евра

Изнајмување:

Се изнајмува:

Да, на период од мин. 12 месеци

Месечна цена:

400 Евра

Детали:

Вкупна површина:

83 м2

Тип:

Трособен

Тераса:

Да, со површина од 6 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

(нема внесено)

Кат:

3

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Станот располага со дневен престој со трпезарија, кујна опремена со сите елементи и електрични апарати, две спални соби, еден тоалет, една бања и остава, наместен балкон. Се наоѓа во понова градба на одлична локација во непосредна близина на МВР и Државна Болница. Се изнајмува целосно наместен и за подолг престој.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот