Предмет: Стан бр. 1042

Локација:

Скопје, Населено место:

Тафталиџе 1

Адреса:

Гранд Престиж

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

14 500 Денари

Изнајмување:

Се изнајмува:

Да, на период од мин. 12 месеци

Месечна цена:

14 500 Денари

Детали:

Вкупна површина:

50 м2

Тип:

Двособен

Тераса:

Да, со површина од 3 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

9 кат/а

Кат:

6

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Станот се наоѓа во понова градба и на одлична локација во Тафталиџе1 во станбениот комплекс "Гранд Престиж". Располага со одличен распоред со дневен престој со кујна и трпезарија,посебна спална соба и бања. Станот се изнајмува целосно наместен и со централно парно греење.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот