Предмет: Стан бр. 1038

Локација:

Скопје, Населено место:

Карпош 3

Адреса:

Skopje City Garden

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

400 Евра

Изнајмување:

Се изнајмува:

Да, на период од мин. 12 месеци

Месечна цена:

400 Евра

Детали:

Вкупна површина:

76 м2

Тип:

Трособен

Тераса:

Да, со површина од м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

14 кат/а

Кат:

7

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Станот располага со максимална искористеност на просторот дефиниран како класичен трособен стан со комотен дневен престој, кујна со трпезарија поставени во целина како и две спални соби, бања и гостински тоалет одвоени како интимен дел. Станот располага со комфорна тераса со прекрасен поглед и се наоѓа во новоградна во непосредна близина на ТЦ. Сити Мол, повеќе маркети и кејот на Вардар. Се изнајмува целосно наместен и со сопствено паркинг простор

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот