Предмет: Стан бр. 1033

Локација:

Град:

Скопје

Адреса:

кај Католичка

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

250 Евра

Изнајмување:

Се изнајмува:

Да, на период од мин.12 месеци

Месечна цена:

250 Евра

Детали:

Вкупна површина:

49 м2

Тип:

Двособен

Тераса:

Да, со површина од 3 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

6 кат/а

Кат:

3

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Празен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Станот се наоѓа на атрактивна локација во Центар, веднаш до Католичка Црква, во нова зграда и досега не е вселуван. Располага со максимална искористеност на просторот дефиниран со дневен престој поврзан со кујна, посебна спална соба и бања со туш кабина. Станот има и одличен балкон со поглед кон Водно и бул. Теодосиј Гологанов што исто така го прави атрактивен и за канцелариски простор. Станот располага со сопствено греење на струја и се изнајмува целосно празен само за подолг престој.

Како деловен простор:

Да

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот