Предмет: Стан бр. 1030

Локација:

Скопје, Населено место:

Карпош 3

Адреса:

бул. Илинденска

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

(нема внесено)

Изнајмување:

Се изнајмува:

Да, на период од мин.12 месеци

Месечна цена:

450 Евра

Детали:

Вкупна површина:

57 м2

Тип:

Трособен

Тераса:

Да, со површина од 5 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

6 кат/а

Кат:

5

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Понуда на стан за изнајмување на атрактивна локација во Карпош во непосредна близина на ТЦ. Сити Мол, Веро, Прокредит Банка и кејот на Вардар и со пристап до бул. Илинден со одлична комуникациска поврзаност кон сите делови од градот. Станот се наоѓа во новоизграден објект, досега невселуван и ги задоволува сите потреби на убаното живеење. Се изнајмува целосно наместен со нов и стилски селектиран мебел и опремен со нова,неупотребувана бела техника како и целокупен прибор и апарати за секојдневна употреба. Располага со функционален распоред на просторот поделен и организиран како дневен престој отворен концепт со кујна и трпезарија и интимен дел со две спални соби и комплетно опремена бања. Станот се изнајмува за подолг престој и располага со сопствено паркинг место.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот