Предмет: Стан бр. 1020

Локација:

Скопје, Населено место:

Козле

Адреса:

спроти Веро 2

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

(нема внесено)

Изнајмување:

Се изнајмува:

Да, на период од мин.12 месеци

Месечна цена:

250 Евра

Детали:

Вкупна површина:

46 м2

Тип:

Трособен

Тераса:

Не

Подрум:

Да, со површина од 9 м2

Зграда/Катница:

3 кат/а

Кат:

1

Лифт:

Не

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Станот располага со функционален распоред и максимално искористен простор со комотен дневен престој во комуникација со целосно опремена кујна со бела техника,две спални соби комплетно наместени и бања со санитарија и машина за перење. Станот е во новоградба,греење и ладење на струја(сопствено парно + клима уред), се изнајмува комплетно наместен и за подолг престој. Со станот следи и сопствен паркинг простор и подрум од 9м2

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот