Предмет: Стан бр. 1018

Локација:

Скопје, Населено место:

Аеродром

Адреса:

"Cevahir Sky City"

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

(нема внесено)

Изнајмување:

Се изнајмува:

Да, на период од мин.12 месеци

Месечна цена:

450 Евра

Детали:

Вкупна површина:

68 м2

Тип:

Трособен

Тераса:

Не

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

(нема внесено)

Кат:

18

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Ексклузивен стан во станбениот комплекс "Cevahir Sky City". Станот располага со дневен престој во комуникација со целосно опремена кујна со трпезарија, две спални соби и бања. Станот е целосно наместен со нов мебел и бела техника, централен систем на греење/ладење, интернет како и дополнителни содржини како базен,сауни, турска бања како и фитнес центар. Со станот следи и подземен паркинг простор.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот