Предмет: Стан бр. 1016

Локација:

Скопје, Населено место:

Аеродром

Адреса:

кај Ред Кафе

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

(нема внесено)

Детали:

Вкупна површина:

63 м2

Тип:

Трособен

Тераса:

Не

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

10 кат/а

Кат:

4

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Кабелска

Други карактеристики:

Станот располага со функционален распоред на просториите со дневен престој во комуникација со трпезарија и нова комплетно опремена кујна како и остава, две одвоени спални соби опремени со по два лежаи, плакари и работни маси како и бања со посебен тоалет. Станот е целосно реновиран со смените инсталации, подови, чист и уреден и веднаш вселив. Погоден е за студенти или вработени но се изнајмува и за брачен пар или семејство. Се наоѓа на одлична локација во непосредна близина на Железничка станица,Ред Кафе, кеј на Вардар, ТЦ. Три Бисери и е опкружен со парк и зеленило.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот