Предмет: Куќа бр. 123

Локација:

Скопје, Населено место:

(нема внесено)

Адреса:

Бардовци

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

(нема внесено)

Изнајмување:

Се изнајмува:

Да, на период од мин. 24 месеци

Месечна цена:

2000 Евра

Детали:

Вкупна површина:

350 м2

Површина на куќа:

350 м2

Површина на двор:

800 м2

Површина на подрум:

80 м2

Катови во куќа:

2

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Куќата е нов објект и располага со фукцнионален распоред на просторот поделен на два катови и тоа приземје со голема дневна соба со камин,кујна со простор за трпезарија додека на првиот кат се наоѓаат 4 спални соби. Куќата располага со 4 бањи, сопствено парно греење на струја и нафта, целосно климатизирана, затворена гаража како и хортикултурно уредено дворно место со автоматски систем за наводнување. Куќата се наоѓа во елитиот дел од Бардовци и се изнајмува исклучиво за подолг престој.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот