Предмет: Куќа бр. 121

Локација:

Скопје, Населено место:

Козле

Адреса:

Козле

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

(нема внесено)

Детали:

Вкупна површина:

(нема внесено)

Површина на куќа:

225 м2

Површина на двор:

400 м2

Површина на подрум:

(нема внесено)

Катови во куќа:

2

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Куќата е лоцирана во Козле на одлична и мирна локација. Куќата е поделена на катови и тоа приземје со дневен престој, кујна со трпезарија, гостинска спална соба, бања со џакузи и гостински тоалет додека на горниот кат поврзан со внатрешни вртени скали се наоѓаат три спални соби и една бања. Куќата се изнајмува целосно наместена и со одлично уредено дворно место на подолг период.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот