Предмет: Куќа бр. 118

Локација:

Град:

Скопје

Адреса:

Злокуќани

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

(нема внесено)

Изнајмување:

Се изнајмува:

Да, на период од мин. 24 месеци

Месечна цена:

3000 Евра

Детали:

Вкупна површина:

450 м2

Површина на куќа:

450 м2

Површина на двор:

1400 м2

Површина на подрум:

(нема внесено)

Катови во куќа:

2

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Ексклузивен станбен објект "Вила Силвиа" лоцирана во непосредна близина на станбениот комплекс во Злокуќани. Куќата располага со површина од околу 450м2 со отворен концепт на просториите на приземниот дел во кој се позиционирани голем дневен престој со камин и со директен пристап во задниот двор, ексклузивно опремена кујна со остров и трпезарија со пристап кон тераса. Во приземниот дел се поставени и посебна работна соба целосно опремена со нов мебел како и фоаје со внатрешни скали кои водат во горниот кат кој е галериски поставен со отворен поглед кон дневната соба и располага со претсобје со камин, две големи детски соби целосно опремени со нов мебел и климатизирани, родителска спална соба со сопствена бања и американски плакар како и сопствена тераса со поглед кон дворот. Во горниот кат е поставена и голема бања со џакузи.Во сутеренот се наоѓа интимен простор со дневен престој и со можност за сауна или винарија, бања и тех. просторија. Куќата располага со големо дворно место со преден дел со влез кон куќата и заден двор дефиниран како интимен простор со многу дрва и зеленило како и голема фонтана со летниковец како простор за релаксација. Во задниот двор е поставена и летна куќа за послуга целосно опремена и повеќе функционална, како и бар простор со ѕидана скара и шанк. Како дополнителни содржини се поставени и голема куќарка за домашни милениче како и посебен утилити простор со бања. Куќата е целосно опремена со нов мебел и бела техника и поставена е целосна инсталација за сопствено комбинирано парно греење, соларни панели и подно греење. Куќата е целосно оградена и располага со сопствен паркинг простор за повеќе возила како и алармен и видео надзор.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот