Предмет: Куќа бр. 113

Локација:

Скопје, Населено место:

Хром

Адреса:

во близина на последна 4-ка

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

(нема внесено)

Изнајмување:

Се изнајмува:

Да, на период од мин. 24 месеци

Месечна цена:

2700 Евра

Детали:

Вкупна површина:

(нема внесено)

Површина на куќа:

675 м2

Површина на двор:

660 м2

Површина на подрум:

(нема внесено)

Катови во куќа:

4

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Куќата располага со површина од 675м2 станбен простор и тераси. Станбениот простор е дефиниран на 4 катови од кои во приземјето се наоѓаат две големи гаражи, голема просторија како простор за релаксација со сопствена кујна и бања, подрумска просторија како и техничка просторија. Првиот и вториот кат се ексклузивно опремени и дефинирани како простор за престој со големи дневни соби со камини и со две и три спални соби, посебни кујни, бањи и тоалети како и тераси додека поткровјето е дефинирано како посебен апартман со две спални соби,разиграни косини со дрвени греди,кујна со шанк и простор за трпезарија како и голема тераса од околу 60м2 со надворешна скара и со прекрасен поглед кон Водно.Куќата располага со сопствен геотермален систем за греење и ладење поставен во секоја просторија како и соларни панели за топла санитарна вода. Дворното место е целосно оградено и хортикултурно уредено со летниковец со надворешна скара и ја заокружува целосната слика за интимен престој во објектот кој е обезбеден со алармен систем и видео надзор, надворешни и внатрешни блендор врати, влезна капија на далечинско управување. Куќата се наоѓа на прекрасна локација веднаш до парк и во непосредна близина на кејот на Вардар и погодна е за резиденцијална намена.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот