Предмет: Куќа бр. 111

Локација:

Скопје, Населено место:

Карпош 1

Адреса:

елитна населба Бардовци

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

(нема внесено)

Детали:

Вкупна површина:

280 м2

Површина на куќа:

280 м2

Површина на двор:

700 м2

Површина на подрум:

(нема внесено)

Катови во куќа:

1

Карактеристики:

Внатрешност:

Празен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Куќата располага со приземен дел во кој се дефинирани голем дневен престој со вграден камин и отворен простор со кујна и трпезарија, гостинска соба со бања,тоалет и утилити простор како и внатрешен базен. Во горниот дел кој е поткровје се дефинирани галерија, спална соба со бања, детска соба и уште една бања. Куќата располага подно греење, соларни панели за базените и за санитарна вода.Куќата е новоградба со два влеза и паркинг простор за повеќе возила како и надворешен базен поставен во хортикултурно уредено дворно место.Се наоѓа во елитната населба Бардовци под црквата.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот