Предмет: Куќа бр. 107

Локација:

Скопје, Населено место:

К.Вода

Адреса:

Сопиште

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

(нема внесено)

Изнајмување:

Се изнајмува:

Да, на период од 24 месеци

Месечна цена:

2000 Евра

Детали:

Вкупна површина:

330 м2

Површина на куќа:

330 м2

Површина на двор:

450 м2

Површина на подрум:

(нема внесено)

Катови во куќа:

2

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Ексклузивна куќа која располага со приземен дел со кујна која излегува во дворното место кое е хортикултурно уредено и со базен од 8м х 5м , простор за теретана (полуопремен) како и техничка соба (машина за перење/сушење). Во горниот кат се дефинирани голем дневен престој со тераса од 30м2 со прекрасен поглед кон градот и кон планинскиот дел на југ, кујна со трпезарија како и три спални соби со бања со туш кабина. Куќата е на одлична локација и располага со сопствено греење на пелети и солар, болјер на солар, инсталација за видео надзор како и паркинг простор за 4 возила.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот