Предмет: Куќа бр. 101

Локација:

Скопје, Населено место:

Центар

Адреса:

Буњаковец

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

(нема внесено)

Изнајмување:

Се изнајмува:

Да, на период од 36 месеци

Месечна цена:

Евра

Детали:

Вкупна површина:

(нема внесено)

Површина на куќа:

540 м2

Површина на двор:

340 м2

Површина на подрум:

(нема внесено)

Катови во куќа:

3

Карактеристики:

Внатрешност:

Празен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Куќата располага сутерен со три канцеларии, чајна кујна и затворена гаража, приземје со три канцеларии, и деловен - изложбен простор , чајна кујна и бања, потоа 1-ви кат со пет канцелариски простории, бања и чајна кујна и 2-ри кат со пет канцелариски простории, бања и простор за чајна кујна. Објектот е со два влезови, со обезбедување и комплетна инсталација за современо деловно работење. Располага со сопствен паркинг простор за 8 возила.

Како деловен простор:

Да

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот