Предмет: Деловен простор бр. 84

Локација:

Скопје, Населено место:

Центар

Адреса:

спроти Ј.Б -Тито

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

(нема внесено)

Изнајмување:

Се изнајмува:

Да, на период од мин. 12 месеци

Месечна цена:

600 Евра

Детали:

Вкупна површина:

52 м2

Тип:

Дуќан

Намена:

Деловно работење

Карактеристики:

Внатрешност:

Празен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Просторот се наоѓа на атрактивна и фреквентна локација во строг Центар во непосредна близина на гимназија Ј.Б - Тито . Просторот располага со површина од 52м2 со галерија од 14м2, санитарен чвор и излог кон главната улица. Просторот е погоден за повеќе намени: туристичка агенција, канцелариско работење итн.

Слики од предметот:

Слика од предметот