Изберете тип на предмет или погледнете ги најновите подолу:


Слика од предметот

Скопје, Населено место: Центар

Адреса: кај Зелен Пазар

Вкупна цена: 330 Евра

Површина: 70 м2

Тип на стан: Трособен

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Дебар Маало

Адреса: спроти Стоун Бриџ

Вкупна цена: Евра

Површина: 160 м2

Тип на простор: Канцелариски простор

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Центар

Адреса: Градски Ѕид

Вкупна цена: Евра

Површина: 222 м2

Тип на простор: Канцелариски простор

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Центар

Адреса: спроти гимнаија Ј.Б -Тито

Вкупна цена: Евра

Површина: 34 м2

Тип на простор: Дуќан

Предходна страна бр. 1

(2 / 6)

Наредна страна бр. 3