Изберете тип на предмет или погледнете ги најновите подолу:


Слика од предметот

Скопје, Населено место: Козле

Адреса: ул. Миле Поп Јорданов

Вкупна цена: 200 Евра

Површина: 40 м2

Тип на простор: Канцелариски простор

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Центар

Адреса: кај Католичка

Вкупна цена: 250 Евра

Површина: 50 м2

Тип на стан: Двособен

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Тафталиџе 2

Адреса: ул. Хашка

Вкупна цена: 250 Евра

Површина: 43 м2

Тип на стан: Двособен

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Влае

Адреса: позади Тинекс

Вкупна цена: 700 Евра

Површина: 196 м2

Катови во куќа: 2

 

(1 / 6)

Наредна страна бр. 2