Изберете тип на предмет или погледнете ги најновите подолу:


Слика од предметот

Скопје, Населено место: К.Вода

Адреса: во близина на општината

Вкупна цена: 8500 Денари

Површина: 38 м2

Тип на стан: Двособен

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Карпош 3

Адреса: Skopje City Garden

Вкупна цена: 400 Евра

Површина: 76 м2

Тип на стан: Трособен

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Тафталиџе 1

Адреса: поранешна Алумина

Вкупна цена: 260 Евра

Површина: 57 м2

Тип на стан: Двособен

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Аеродром

Адреса: ул. Владимир Комаров

Вкупна цена: 200 Евра

Површина: 56 м2

Тип на стан: Двособен

 

(1 / 6)

Наредна страна бр. 2