Изберете тип на предмет или погледнете ги најновите подолу:


Слика од предметот

Скопје, Населено место: Козле

Адреса: ул. Миле Поп Јорданов

Вкупна цена: 160 Евра

Површина: 40 м2

Тип на простор: Канцелариски простор

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Тафталиџе 1

Адреса: бул. Теодосиј Гологанов

Вкупна цена: Евра

Површина: 97 м2

Тип на простор: Канцелариски простор

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Дебар Маало

Адреса: спроти Стоун Бриџ

Вкупна цена: Евра

Површина: 160 м2

Тип на простор: Канцелариски простор

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Центар

Адреса: Градски Ѕид

Вкупна цена: Евра

Површина: 222 м2

Тип на простор: Канцелариски простор

 

(1 / 3)

Наредна страна бр. 2