Станбено-деловен објект во Карпош-4

Станбено-деловен објект во Карпош-4

ЛЕВЕЛ 7 е овластена агенција за продажба на станбен и деловен простор во новоизграден објект со намена за семејно домување во колективна станбена зграда која ги исполнува сите стандарди на урбаното домување и во секој поглед ги оправдува очекувањата на клиентите.


Карактеристики на понудата и поволности за клиентите


Станбено-деловниот објект се наоѓа во Карпош-4 пред мостот "Обединети Нации".


За сите потребни информации, како и за можноста за разгледување на становите и деловните простории, "ЛЕВЕЛ 7" Ви стои на располагање. Повелете и контактирајте не.