Кариера

Оглас за вработување

Назив на работна позиција: Агент за продажба

Број на работни позиции: 2

Тип на работна позиција: По договор


Потребни услови и критериуми за вработување:


Апликација за вработување

Доколку сакате да аплицирате за отворената работна позиција во "ЛЕВЕЛ 7" Агенција за недвижности, Ве молиме пополнете подолу.

Внесете го Вашиот е-маил: