За инвеститори

ЛЕВЕЛ 7 е агенција за недвижности која веќе подолг период успешно и профитабилно делува на пазарот во Македонија. Континуирано инвестира во својот развој, како и во соработката со своите надворешни партнери.


Со пополнување на долниот формулар, овозможете си професионална агенција за недвижности како Ваш надворешен соработник со своето активно делување на пазарот на недвижности да придонесе за успешно реализирање на Вашите деловни планови.

Податоци:

Ви благодараме. Податоците за градбата се успешно испратени до ЛЕВЕЛ 7.


При посредување со недвижности, ЛЕВЕЛ 7 посебно внимание посветува на соработката со компании и физичи лица чија деловност е изградба и продажба на станбени и деловни објекти.


Во прилог Ви доставуваме референтна листа 2009-2014 година


Соравиа Ресорт

Назив: Соравиа Ресорт

Инвеститор: Soravia Group - Austria

Локација: Водно

Проект: Екслузивен станбен комплекс

Период: 2010 - 2013 година

ЛЕВЕЛ 7: Овластена продажба на станбен и деловен простор


Песталоци

Назив: Песталоци

Инвеститор: ОВЕ-ГРУП - Гостивар

Локација: Центар

Проект: Станбено-деловен објект

Период: 2012 - 2014 година

ЛЕВЕЛ 7: Овластена продажба на станбен и деловен простор


Хашка

Назив: Хашка

Инвеститор: Остерукс - Скопје

Локација: Тафталиџе

Проект: Индивидуален станбен објект

Период: 2012 - 2014 година

ЛЕВЕЛ 7: Ексклузивна продажба на станбен простор


Skopje City Tower

Назив: Skopje City Tower

Инвеститор: САД-КОМ ДОО - Скопје

Локација: Карпош 3 - ТЦ Сити Мол

Проект: Станбено-деловен објект

Период: 2013 - 2014 година

ЛЕВЕЛ 7: Овластена продажба на станбен и деловен простор


Козле

Назив: Козле

Инвеститор: Остерукс - Скопје

Локација: Козле

Проект: Индивидуален станбен објект

Период: 2014 година

ЛЕВЕЛ 7: Ексклузивна продажба на станбен простор


Востаничка

Назив: Востаничка

Инвеститор: ЕН-ФА-ПЕН - Скопје

Локација: Црниче

Проект: Индивидуален станбен објект

Период: 2013 - 2014 година

ЛЕВЕЛ 7: Овластена продажба на станбен простор


Фредерик Шопен

Назив: Фредерик Шопен

Инвеститор: ЕН-ФА-ПЕН - Скопје

Локација: Црниче

Проект: Индивидуален станбен објект

Период: 2013 - 2014 година

ЛЕВЕЛ 7: Овластена продажба на станбен простор


Дебар Маало

Назив: Дебар Маало

Инвеститор: СТАТИК ГРУП - Скопје

Локација: Дебар Маало

Проект: Индивидуален станбен објект

Период: 2013 година

ЛЕВЕЛ 7: Овластена продажба на станбен простор


Белведер Ресорт

Назив: Белведер Ресорт

Инвеститор: Имвента ДОО

Локација: Жданец

Проект: Екслузивен станбен комплекс

Период: 2014 година

ЛЕВЕЛ 7: Делумна ексклузивност при продажба на станбен простор


Парк Резиденс

Назив: Park Pesidence

Инвеститор: ИММОРЕКС Македонија ДОО

Локација: Градски Парк

Проект: Резиденцијален комплекс

Период: 2014 година

ЛЕВЕЛ 7: Овластена продажба на станбен простор и изнајмување

на деловен простор