Новоградби

Белведере Ресорт

Посредување при купопродажба во ексклузивниот станбен комплекс "Белведере Ресорт".

Прикажи повеќе
Новоградба во Тафталиџе

Продажба на станови во новоизграден објект во Тафталиџе - спроти Реплек.

Прикажи повеќе
Станбено-деловен објект во Карпош-4

Продажба на станбено-деловен објект во Карпош-4.

Прикажи повеќе

ЛЕВЕЛ 7 во соработка со

Стопанска Банка

ЛЕВЕЛ 7 Ви овозможува брзо и лесно до станбен кредит.

Прикажи повеќе
Халк Банка

ЛЕВЕЛ 7 Ви овозможува брзо и лесно до станбен кредит.

Прикажи повеќе
Силк Роуд Банка

ЛЕВЕЛ 7 Ви овозможува брзо и лесно до станбен кредит.

Прикажи повеќе

Надворешни огласи

Пазар 3

Линк до ЛЕВЕЛ 7 надворешни огласи.

Прикажи повеќе


Просечна цена на недвижности за последни 7 дена: Скопје

 • Населба
 • Минимална
 • Максимална
 • Средна цена
 • Автокоманда
 • 838 €
 • 943 €
 • 890 €
 • Аеродром
 • 909 €
 • 1034 €
 • 971 €
 • Бутел 1
 • 549 €
 • 616 €
 • 582 €
 • Бутел 2
 • 499 €
 • 567 €
 • 533 €
 • Влае
 • 870 €
 • 954 €
 • 912 €
 • Даме Груев
 • 605 €
 • 707 €
 • 656 €

Страна бр. 1/3

 • Дебар Маало
 • 1228 €
 • 1410 €
 • 1319 €
 • Ѓорче Петров
 • 708 €
 • 873 €
 • 791 €
 • Железара
 • 748 €
 • 848 €
 • 798 €
 • Капиштец
 • 1133 €
 • 1214 €
 • 1174 €
 • Карпош 1
 • 1143 €
 • 1228 €
 • 1186 €
 • Карпош 2
 • 1096 €
 • 1334 €
 • 1215 €

Страна бр. 2/3

 • Карпош 3
 • 997 €
 • 1082 €
 • 1040 €
 • Карпош 4
 • 903 €
 • 981 €
 • 942 €
 • Кисела Вода
 • 898 €
 • 1105 €
 • 1001 €
 • Козле
 • 1131 €
 • 1234 €
 • 1182 €
 • Мичурин
 • 906 €
 • 1063 €
 • 985 €
 • Ново Лисиче
 • 872 €
 • 1074 €
 • 973 €

Страна бр. 3/3

Ново

Соработка: На брз и ефикасен начин закажете термин со ЛЕВЕЛ 7 преку испраќање на барање за лична средба.

Прикажи повеќе

Промоција: Испратете ни ја Вашата понуда за стан, куќа, деловен простор и друго, директно преку електронски пат.

Прикажи повеќе

Новоградба: Продажба на станови во ексклузивни станбени комплекси. Проверете преку главното мени за Новоградби.



Регистрација

Доколку сакате да добивате месечен каталог со најнова понуда, Ве молиме внесете го Вашиот маил.